Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Valkama 2020

Lisätty 11.12.2019

Ensi kesänä Koskikarat eivät järjestä lippukunnan omaa kesäleiriä, vaan luvassa on mahtavia partiokokemuksia, kun Uudenmaan Partiopiirin piirileiri Valkama 2020 järjestetään heinäkuussa Hangon Syndalenissa. Leirille odotetaan jopa 3000 osallistujaa ympäri Suomen ja maailman. Lisätietoa Valkamasta täällä.

Valkama on tarkoitettu kaikenikäisille partiolaisille seuraavin leiriajoin:

 

Lyhyt leiri 15.-18.7.2020 sudenpennuille (Sudet ja Ninjat) ja seikkailijoille (Ahmat ja Hait).

 

Pitkä leiri 15.-23.7.2020 tarpojille (Haukat ja Mustakurkku-uikut), samoajille (Lepakotkat ja Sarvipäät) ja sitä vanhemmille. 

 

Lippukunta järjestää bussikuljetuksen Syndaleniin leirin alussa (15.7.) sekä pitkän leirin lopussa (23.7.). Lyhyen leirin päätteeksi ei järjestetä yhteistä kuljetusta, vaan tavoitteena on vanhemmille suunnatun vierailupäivän (18.7.) päätteeksi kyyditä sudenpennut ja seikkailijat takaisin kotiin kimppakyytejä hyödyntäen. Lisätietoa vierailupäivästä ja siihen ilmoittautumisesta tulee myöhemmin.

 

Osallistujien ilmoittautuminen Valkamalle on nyt auki! Voit ilmoittautua Kuksan kautta aina 4.3.2020 asti, mutta suosittelemme ilmoittautumaan 12.2.2020 mennessä, jolloin leiri maksaa vähemmän. Ilmoittaudu Kuksassa huoltajan Kuksa-tunnuksilla.

 

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 4.3.2020 asti. Valkamalla on myös kesätyö- ja kesälomaturva, sekä inttitakuu 31.5.2020 asti, eli ilmoittautumisen voi tehdä vaikka kesän suunnitelmat olisivat vielä auki.

 

Lippukuntamme tukee Valkamalle lähteviä Koskikaroja, joten Valkaman tiedotteista ja ilmoittautumislomakkeen tiedoista poiketen Koskikarojen leirihinnat ovat seuraavat (HUOM. NÄMÄ HINNAT VOIMASSA VAIN JOS ILMOITTAUDUT 12.2.2020 MENNESSÄ!):

Lyhyt leiri: 75 €

Pitkä leiri: 160 €

Päiväleiri yhtä päivää kohden: 35 €

 

Valkamaa varten voi myös hakea stipendejä, jos leirille lähteminen on estymässä taloudellisen tilanteen vuoksi. Huomioi, että stipedejä tulee hakea viimeistään 12.2.2020 mennessä leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Stipendeistä lisätietoa ja hakuohjeet täällä.

 

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää leiristä tai ilmoittautumisesta tai haluat lisätietoa erilaisista mahdollisuuksista, kuten perheleiristä tai ei-vielä-partiolaisen osallistumisesta Valkamalle! Lippukunnan sähköposti: koskikaratstromstarar@gmail.com