Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
 • Ryhmät

  Lippukunnassamme järjestetään toimintaa kaikille ikäkausille. Jokainen ikäkausi jakaantuu pienempiin ryhmiin, jotka kokoontuvat viikoittain kololle omiin kokouksiinsa. Ryhmät voivat tämän lisäksi järjestää omia retkiä ja osallistua piirin tapahtumiin.

  Sudenpennut

  Sudenpennut ovat nuorimpia partiolaisia, 7-9 vuotiaita. Sudenpentulauman johtajaa kutsutaan akelaksi. Koskikarojen sudareita ovat syksyllä 2014 perustettavien uusien ryhmien lisäksi Ilvekset ja Lepakot.

  Leikit, seikkailut ja tarinat ovat sudenpentutoiminnassa tärkeitä. Viikottaisissa laumailloissaan lauma oppii juttuja, joita ei koulussa opeteta. Lisäksi sudenpennut tapaavat toisiaan retkillä ja muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä ja sudenpentujen partiotaitokilpailuissa.

  Seikkailijat

  Seikkailijat ovat 10-12 vuotiaita. Seikkailijoiden johtaja on sampo.Kukin seikkailija saa vuorollaan opetella johtamista eli toimia vartionjohtajana tilanteissa, joissa toimitaan pienryhmissä eli vartioissa. Lippukuntammen seikkailijoita ovat Seeprat ja Sudet.

  Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon. Lisäksi seikkailijajoukkueiden ohjelmaan kuuluu taitomerkkejä sekä partiotaitokisoihin osallistumista. Seikkailija matkaa tutkimusmatkailijan lailla: retkikeittimet, ensiapu, rakentelu ja solmut tulevat seikkailijoille tutuiksi!

  Tarpojat

  Puddi Puddit ja Pink Ponies ovat 12-15 vuotiaita tarpojia. Heitä johtaa tarpojaluotsi.

  Samoajat

  15-17 vuotiaita samoajia ohjaa samoajaluotsi.

  Vaeltajat

  Vaeltajat ovat varsin itsenäisiä 18-22 vuotiaita partiolaisia. heidän toimintaansa ohjaa ja tukee vaeltajaluotsi.